TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY - Recep Arif Gabralı İlkokulu

Mrt

Türkiye Akıl Ve Zeka Oyunları Federasyonu'nun bu yıl dördüncüsünü düzenlediği "OYUNCU BEYİNLER" turnuvasında:

İlkokul Kategorisinde öğrencimiz Semih Acıgöz il 4.sü,

Junior Kategorisinde öğrencimiz Amine Hifa Kaya il 8.si

olarak "il elemeleri" turunu geçmeyi başarmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimize 20 Nisan'da Türkiye genelinde yapılacak olan 2. Eleme turunda başarılar diliyoruz.

Öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan öğretmenimiz Gökhan ÇELİK  ve eşi Selda ÇELİK arkadaşlarımıza hazırlık aşamasındaı gösterdikleri emek ve gayretler için teşekkür eder başarılarının devamlarını dileriz.

Mrt

Şbt

Birinci sınıflarımız, Eğitimde İyi Örnekler Projesine aday "Uzay Okulum" adlı oryantiring çalışması ile hedefleri en kısa sürede bulup parkuru tamamlamaya çalıştı. Güncel bir konu olan uzay teması ele alındı.

Şbt

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği ilkokullar arası Zeka Oyunları Turnuvası'nda Equilibrio kategorisinde, birinci Büşra Menteşe üçüncü Kerem Durmuş olmuştur. Öğrencilerimizi ve dönem boyunca okul takımımızı hazırlayan öğretmenimiz Gökhan Çelik'i tebrik ediyoruz.

Şbt

Anasınıflarımızda yapılan bilim şenliği ile Tekirdağ genelinde eğitimde iyi örnekler projesi kapsamında Ocak ayında örnek proje seçildik. Emeği geçen anasınıfı öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.